nieuws

Gratis klussers bij hypotheek van Avéro

Archief

Klanten die tussen 25 februari en 27 mei een Beleg- & Spaarhypotheek sluiten bij Avéro, maken kans op een week lang gratis diensten van twee professionele klussers.

Tussenpersonen kunnen zich voor de Klusbus-actie aanmelden tot 18 februari. Wanneer klanten tijdens de actieperiode een Beleg- & Spaarhypotheek sluiten, kunnen zij één van negen gratis ‘klusweken’ winnen. Begin mei worden door loting negen kantoren bepaald die ieder uit hun klanten een prijswinnaar mogen aanwijzen.
De winnaars krijgen gedurende vijf werkdagen gratis de beschikking over de diensten van twee medewerkers van de klusketen K.O.Bus voor het aanbrengen van woningverbeteringen. Avéro betaalt het arbeidsloon, afgenomen materialen komen voor rekening van de klant. De winnaar kan zelf aangeven wanneer de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Via de website van Avéro wordt dagelijks met een dagboek en foto’s verslag uitgebracht van de kluswerkzaamheden.
De negen winnende tussenpersonen krijgen extra publiciteit via een gratis kant-en-klare advertentie, waarin de actie en de prijswinnaar worden belicht.
De klusbus van Avéro.

Reageer op dit artikel