nieuws

‘Goudse Zorg’ in oktober naar Trias

Archief

De zorgportefeuille van De Goudse zal worden overgedragen aan Trias, vooruitlopend op de voorgenomen fusie van Trias met VGZ-IZA. De uitvoering van de portefeuille zal ook plaatsvinden bij Trias in Gorinchem. De betrokken medewerkers van De Goudse zullen per 1 oktober overgaan. De Goudse, VGZ-IZA en Trias hebben gisteren hun eerder dit jaar aangekondigde strategische samenwerking geformaliseerd. De Goudse en VGZ-IZA zien grote marktkansen voor het intermediair in de collectieve zorg-verzuimmarkt die vanaf 1 januari 2006 ontstaat. Binnen deze samenwerking werken partijen aan een gecombineerd zorg-verzuim product. De Goudse en VGZ-IZA zullen dit product naast hun zorgproducten gaan verkopen onder eigen label.

De Goudse heeft de ambitie om uit te groeien tot de beste Nederlandse verzuimverzekeraar. Peter Leermakers, directielid van De Goudse: “Door de samenwerking met VGZ kunnen wij de ideale productcombinatie tussen zorg en verzuim realiseren. Daarnaast bedient De Goudse via haar intermediairs met name de kleinere bedrijven binnen het MKB-segment. Via de samenwerking met VGZ zal het nieuwe zorg-verzuimproduct actiever kunnen worden aangeboden aan het groot-MKB. Op deze wijze verbreden wij ons distributienetwerk, met als resultaat een verlaging van het kostenniveau en een bijdrage aan de groeidoelstellingen.”

Reageer op dit artikel