nieuws

Goudse en Westland/Utrecht ondertekenen overeenkomst

Archief

ING-dochter Westland/Utrecht (WU) en De Goudse hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de Personal Life Hypotheek

De hypotheekbank introduceerde in april de nieuwe hypotheek. De lening was gekoppeld aan een universal-lifepolis van (toen nog) ING-zuster Tiel Utrecht, die overgenomen is door De Goudse. “Doordat de naam Tiel Utrecht op termijn verdwijnt, moest er nog een overeenkomst met De Goudse worden ondertekend”, aldus marketingmanager Robert Otto van WU. “Er is in feite niets veranderd.” Op de foto staand v.l.n.r.: Robert Otto (WU), Denise Oskam (Goudse) en Edson Hato (WU), zittend de ondertekenaars Ferdi Jonkman (WU) en Michiel van Dam (Goudse) met in het midden Margareth van ’t Bosch (WU).

Reageer op dit artikel