nieuws

Generali: één systeem voor totale schadeproces

Archief

ICT-bedrijf ABZ, Generali en softwarebedrijf MSG hebben MAG-claim ontwikkeld: een informatiesysteem voor het totale schadeproces. De drie brengen het systeem gezamenlijk op de Europese markt.

MAG-Claim, een afkorting van de drie bedrijfsnamen, is een bundeling van de diensten Dantras (ABZ), easyPOC (Generali) en Kossy (MSG). Het betreft een informatiesysteem dat het gehele schadeproces – van schademelding, toewijzing, behandeling, vaststelling, tot afhandeling en financiële afwikkeling – via één loket afhandelt met behulp van internettechnologie.
MAG-Claim zal zich in eerste instantie concentreren op de bedrijven binnen de Generali Groep. Generali Oostenrijk adopteerde al eerder het Dantras-systeem van ABZ. De betrokken bedrijven starten in november met het inrichten van hun processen en marketingactiviteiten voor de introductie. MAG-Claim is vanaf januari 2002 beschikbaar voor de Europese verzekerings- en expertisemarkt.

Reageer op dit artikel