nieuws

Gemaksdienst SuperServer komt met agentschap voor intermediair

Archief

SuperServer, een grote aanbieder van zogeheten ‘gemaksdiensten’, heeft een agentschapsovereenkomst voor het intermediair ontwikkeld. PSL (Eindhoven) en KSK (Rotterdam) zijn de eerste assurantiebedrijven die via zo’n contract met SuperServer in zee gaan.

De diensten van SuperServer variëren van een boodschappendienst en een hulp in de huishouding tot een stomerijservice en een kapper op het werk. De onderneming richt zich op bedrijven met meer dan honderd werknemers.
Tussenpersonen kunnen van SuperServer het zogeheten Employee Services & Benefits Programma in hun dienstenpakket opnemen. Zij krijgen een basisprovisie ter grootte van 10% van de door hen gerealiseerde omzet. De provisie wordt per kwartaal uitgekeerd, aldus Lodewijk Beijst van SuperServer.
De onderneming bestaat drie jaar en zegt inmiddels diensten te leveren aan bijna honderd bedrijven met in totaal 25.000 werknemers.
Het motto van SuperServer: get help, buy time, live easy.

Reageer op dit artikel