nieuws

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland

Archief

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland: Census regio Den Haag: MiXZ regio Amsterdam: Athena Bolsward (Westergo) Den Haag (Langezaal Van Strien) Amsterdam (Melkman) Leeuwarden (Lagro) Den Haag (Kervezee Schotte) Aalsmeer (Athena) Emmeloord (Westergo) Maasdijk (BWH) Hoofddorp (Verkuyl/ABO Bijlsma) Makkum (Westergo) Noordwijk (Hillinga Timmerman) Heemstede (Schotte Afak Boxsem Sneek (De Boer/Zijlstra) Rijswijk (Hoogewier + Hoogenraad) Koudem (De Boer) […]

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland: Census regio Den Haag: MiXZ regio Amsterdam: Athena Bolsward (Westergo) Den Haag (Langezaal Van Strien) Amsterdam (Melkman) Leeuwarden (Lagro) Den Haag (Kervezee Schotte) Aalsmeer (Athena) Emmeloord (Westergo) Maasdijk (BWH) Hoofddorp (Verkuyl/ABO Bijlsma) Makkum (Westergo) Noordwijk (Hillinga Timmerman) Heemstede (Schotte Afak Boxsem Sneek (De Boer/Zijlstra) Rijswijk (Hoogewier + Hoogenraad) Koudem (De Boer) Leidschendam (Belt) Meppel (Nieuwenhuis en Soer) Zwolle (Bello & Klaassen) Assen (Steenhuis/Roelfsema Mulder) Veendam (Steenhuis) Emmen (Veenstra & Gepken) Eenrum (Havinga) Noord Noord-Holland Heerhugowaard (Wouters) Hoorn (Van Duin & Molenaar) Krommenie (Contelaar & Hart) Akersloot (Kaandorp) IJmuiden (Prins) Purmerend (Penning Kocken)

Reageer op dit artikel