nieuws

Françoys aan roer Sterpolis

Archief

Jacques Françoys is de nieuwe directievoorzitter van Sterpolis.

Zijn benoeming volgt op een zoektocht van anderhalf jaar naar een opvolger van Leo Dooper, die september 1999 naar AXA ging en daar onlangs noodgedwongen weer moest vertrekken. Al die tijd hield Henk Spiering het roer van Sterpolis in handen. Collega-directielid Hans van der Koogh werd mei vorig jaar commissaris en werd toen opgevolgd door Marnix Jansen Venneboer.
Françoys neemt nu de voorzittershamer over van Spiering, die gewoon directielid blijft. Françoys (45) wordt verantwoordelijk voor de strategie en het commerciële beleid. Hij is afkomstig van Amicon Zorg, waar hij sinds 1999 ‘director marketing and corporate accounts’ was en waar hij mei dit jaar is vertrokken.
Sterpolis, een in Arnhem zetelende direct-writer die met levensverzekeringen het label RoZeker hanteert, is een 100%-dochter van Interpolis en daarmee onderdeel van de Rabobank.

Reageer op dit artikel