nieuws

Fortis posteert Leurink bij PoliService

Archief

Laurens Leurink is de nieuwe algemeen directeur van PoliService in Zeist, een 65 medewerkers tellende onderneming die assurantieportefeuilles beheert met bijbehorende klantenservice. De 33-jarige Leurink volgt oprichter Gerard Heijnen op, die zijn aandelenpakket – een minderheidsbelang – heeft verkocht aan Falcon Leven, dat nu voor 100% eigenaar is. Heijnen neemt een half jaar verlof en gaat dan vanuit zijn woonplaats Oosterbeek werken als zelfstandig consultant en interim-manager.

De nieuwe directeur Laurens Leurink was de laatste anderhalf jaar werkzaam bij automatiseerder Better.be, met vestigingen in Amsterdam en Enschede. Daarvoor werkte hij zeven jaar in de bankorganisatie van Fortis, het moederbedrijf van Falcon. Bij VSB Bank was hij onder meer kantoordirecteur in Haarlem en districtsdirecteur in die regio. Later werkte hij op het hoofdkantoor aan de integratie van Generale Bank. Fortis was overigens een voornaam opdrachtgever voor Better.be.
PoliService is in ruim vijf jaar tijd uitgegroeid tot ruim 60.000 klanten en meer dan 100.000 polissen. PoliService staat op het punt om nieuwe portefeuilles in beheer te nemen, die de organisatie zullen doen groeien tot 250.000 polissen. Op vrijdag 1 maart (16.00-19.00 uur) neemt Heijnen tijdens een receptie afscheid en stelt Leurink zich voor. De laatste hoeft daarvoor niet ver te reizen: Leurink woont in Zeist op loopafstand van het kantoor van PoliService.

Reageer op dit artikel