nieuws

FNV Financieel Advies van start

Archief

FNV Financieel Advies, een samenwerkingsverband tussen FNV Bondgenoten en de vergelijkingssite Independer, is deze week van start gegaan.

Volgens de vakbond krijgt met dit initiatief (zie AM13, pag. 18) de vernieuwing van de vakbeweging vorm. “De dienstverlening van FNV FA verbindt collectieve belangenbehartiging met individueel, onafhankelijk financieel advies. Het is ook een primeur dat de vakbeweging zelf een BV opzet”, meldt Independer. Directeur van de nieuwe BV is Fred Kagie.
Via de website www.fnvfa.nl wordt gestart met het vergelijken en sluiten van spaarrekeningen, leningen, hypotheken, beleggingsfondsen, koopsommen, auto- en ziektekostenverzekeringen. Volgend jaar komen daar pensioenregelingen, lijfrentes, leven-, reis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen bij. FNV biedt de dienstverlening tevens aan via FNV Ledenwinkels en een callcenter.

Reageer op dit artikel