nieuws

Financiële dochters Startpagina.nl bundelen krachten

Archief

De financiële dochters van www.startpagina.nl bundelen hun krachten in de Geld en Beurs Familie. Doel is de kwaliteit van de pagina’s verder te verhogen, onder andere door het op elkaar afstemmen van de linkverzamelingen.

Deelnemers aan de Geld en Beurs Familie zijn de pagina’s: Assurantie, Banken, Consumenten, Beurs, Geld, Investeren, Korting, Online-Brokerage, Prijsvergelijking, Sparen en Verzekeringen. Deze pagina’s zijn aan elkaar gekoppeld door middel van een webring; op elke pagina klik je naar de volgende of de vorige pagina in de ring om zo een eenvoudig rondje langs de ‘familieleden’ te maken.
Initiatiefnemer Paul Rispens, beheerder van de Geld- en Beurspagina, over de samenwerking: “Het aanbod van sites over geldzaken en beursaangelegenheden is enorm. Dagelijks komen er nieuwe sites bij. De Geld en Beurs Familie biedt een gestructureerde kijk op dat aanbod, scheidt het kaf van het koren en bewaakt de kwaliteit van de links. Om het voor de bezoekers nog helderder te maken, kiezen we voor één huisstijl, zodat de herkenbaarheid wordt vergroot.”
De bezoekers van de Geld en Beurs Familie kunnen zich ook aanmelden voor een nieuwsbrief die hen tweewekelijks op de hoogte houdt van onder meer wijzigingen en vernieuwingen.

Reageer op dit artikel