nieuws

Falcon biedt Junior LevensPlan

Archief

Falcon heeft een jeugdige variant ontwikkeld op de bekende universal-lifeverzekering LevensPlan.

Het Junior LevensPlan is een studieverzekering, al levert die kwalificatie in de nieuwe belastingwet geen fiscale vrijstelling meer op. Het verzekerde kind kan de polis in de toekomst ook gebruiken voor aflossing van een hypothecaire schuld. Premievrijstelling bij overlijden van de verzorger(s) kan worden meeverzekerd.
Nieuw is verder het LevensPlan tegen Koopsom: een premievariant op de bestaande producten LevensPlan Bescherming en LevensPlan Hypotheek. “met name geschikt als de klant kapitaal wil opbouwen en een nabestaandenvoorziening wil verzekeren”, zo prijst Falcon de koopsommogelijkheid aan. Ook deze verzekering valt in belastingbox III.
Falcon heeft de offertesoftware vernieuwd.

Reageer op dit artikel