nieuws

Faillissement voor Tipo Beheer

Archief

Tipo Beheer, een bedrijf dat volgens het register van de Kamer van Koophandel actief is in beheer-, management- en pensioenactiviteiten, is failliet.

Tipo Beheer, handelend onder diverse namen zoals Tipo Financial Care en Tipo Human Capital, was twee jaar geleden betrokken bij het faillissement van de in de verzekeringsbranche actieve Exellent Group, waaronder Exellent Benefits en Exellent Communications vielen. Algemeen directeur van Tipo Beheer is Pancras Pouw (40).
Begin vorig jaar werden de activiteiten van Exellent Benefits ondergebracht bij Flatbeheer (Zoetermeer), eigendom van Joop Koster. Dit bedrijf bracht Exellent Benefits vervolgens onder in de vennootschap Meadow Lane Business Services. De assurantieportefeuille van Exellent Benefits werd ondergebracht bij Holland Huis Financiële Diensten, eveneens onderdeel van Flatbeheer.
Bij Tipo Beheer, dat volgens de curator niet actief is in assurantiebemiddeling, werkten drie mensen. Deze zijn ontslagen. Curator in het faillissement is Kees Langeraar.

Reageer op dit artikel