nieuws

Faillissement bedreigt Advisotheek

Archief

De rechtbank in Arnhem heeft de besloten vennootschap New.com Finance failliet verklaard. Volgens de curator volgt weldra het faillissement met dochterbedrijf Advisotheek Beheer.

New.com Finance is amper tien maanden geleden opgericht door Frank Schleedoorn (44). Assurantiebemiddeling, financiële dienstverlening en onroerend-goedbemiddeling staan als bedrijfsactiviteiten omschreven. Een inschrijving in het SER-register voor assurantietussenpersonen is er niet. Door het faillissement, op verzoek van Schleedoorn uitgesproken, verliezen vijf mensen hun baan.
Over een SER-inschrijving beschikt Advisotheek Beheer in Dieren wel. Deze anderhalf jaar oude vennootschap is sinds februari volledig eigendom (via New.com Finance) van Schleedoorn. Daarvoor was Ruud Buijs (48) bestuurder en mede-aandeelhouder van de Advisotheek. Buijs werkt tegenwoordig in Dieren onder de naam Buijs Agenturen (in bezit van een SER-inschrijving).
Volgens curator mr. Hovestad zal een faillissement van Advisotheek Beheer niet lang op zich laten wachten. “De financiële toestand geeft daar aanleiding toe.”

Reageer op dit artikel