nieuws

FAB geeft premiekorting aan samenwonenden

Archief

Franchiseketen FAB gaat startende samenwonenden per 1 oktober korting geven op verzekeringsproducten. Daartoe is een samenwerkingsverband gestart met het marketingbureau FW&A uit Leiderdorp.

FW&A is onder meer verantwoordelijk voor de ‘Box for two’, een pakket met aanbiedingen dat kan worden aangevraagd door mensen die gaan samenwonen. In de ‘Box for two’ gaat FAB startende samenwonenden korting aanbieden op de pakketverzekering die in volmacht van Erasmus, Nieuwe Hollandse Lloyd en London wordt gevoerd. Klanten krijgen, afhankelijk van het aantal gesloten verzekeringen, een premiekorting die kan oplopen tot 10%. Samenwonenden krijgen bij het sluiten al direct 5% starterskorting. Daarnaast hoeven de beginnende ‘hokkers’ bij het sluiten van een ongevallenverzekering de eerste zes maanden geen premie te betalen.
Bij het Europees Diensten Centrum (EDC) kan verder een beleggingsrekening worden geopend, waarbij de rente over de eerste twee maanden wordt teruggestort. Tot slot krijgen de nieuwe verzekerden een ‘Voor elkaar’-pasje waarop wordt geregistreerd wie in geval van nood gewaarschuwd moet worden door een internationale SOS-service.
Op de site www.samenwonen.com, ook een initiatief van FW&A, komen links naar tussenpersonen die meedoen aan de kortingsactie.De FAB-deelnemers zijn vorige week geïnformeerd over de nieuwe actie. Eigenaar Peter Letschert: “Er is grote belangstelling voor. De tussenpersoon ontvangt nu niet een lead, maar daadwerkelijk een potentiële klant”.

Reageer op dit artikel