nieuws

Ex-medewerkers Hypotheker starten offertedienst

Archief

Sinds 1 mei is in Rotterdam de firma Fourum Supports gevestigd. Een van de werkmaatschappijen is Fourum Offertediensten, die hypotheekoffertes produceert. Fourum is opgezet door vier ex-medewerkers van De Hypothekers Associatie.

Momenteel werken de vier nog voor één opdrachtgever: Bouwfonds. “Daarnaast zijn we druk in gesprek met diverse maatschappijen en intermediairorganisaties”, zegt mede-oprichter Jeroen Hermanns. De van Stater afkomstige Raymond Paardekooper is als manager frontoffice aangesteld.
Hypotheekverstrekkers kunnen het volledige offertetraject uitbesteden aan Fourum. Na completering wordt het offertedossier naar de geldverstrekker gestuurd, die de afhandeling met de notaris verzorgt.
Een andere werkmaatschappij, Fourum Automatiseringsdiensten, heeft als doelstelling een nieuw pakket te ontwikkelen waarin de advies- en offerteapplicaties zijn samengebracht. “Nu zijn er diverse pakketten op de markt, waarbij meerdere soorten communicatie mogelijk zijn tussen intermediair en instellingen. Dat zorgt voor veel uitval. Wij willen het proces versnellen, maar voor ons is vooral belangrijk dat de gegevens – door gebruik te maken van het nieuwe pakket – correct heen en correct terug worden gestuurd”, aldus Hermanns.
Fourum Supports is gevestigd aan de Plaszoom 362 in Rotterdam. Telefoon: 010-24.26.160.

Reageer op dit artikel