nieuws

‘Evenementenpolis zeer nuttig’

Archief

“Met de mkz-epidemie is het nut van een evenementenpolis weer eens bewezen”, stelt De Amersfoortse.

Ons land is nu officieel mkz-vrij en daarom heeft De Amersfoortse de uitsluiting voor mkz uit de evenementenverzekering gehaald. Die uitsluiting was destijds nodig, omdat er na het uitbreken van de mkz-epidemie een hausse was aan aanvragen voor een evenementendekking. Wie voordat de epidemie uitbrak een verzekering had gesloten, kreeg uiteraard wel een vergoeding voor het aflasten van het evenement. In een mailing aan het intermediair benadrukt De Amersfoortse het nut van de evenementendekking. De verzekeraar wijst daarbij ook op andere gebeurtenissen, zoals de vuurwerkramp in Enschede, waardoor evenementen moesten worden afgelast.

Reageer op dit artikel