nieuws

Europrotector heeft gratis helpdesk

Archief

Letselschaderegelingsbureau Europrotector heeft een gratis helpdesk en inloop-spreekuur.

Iedereen die vragen heeft over de regeling van letselschaden en overlijdensschaden kan daarvoor gratis terecht bij Europrotector. “Wij beschikken over een uitgebreide bibliotheek en een elektronische databank en kunnen daardoor onze informatie of het advies onderbouwen met literatuur en jurisprudentie”, stelt Europrotector.
Vragen, ter attentie van Hans van Ee, kunnen als volgt worden gesteld: telefonisch via 070-4137612, e-mails via info@europrotector.com, en brieven via Europrotector, Postbus 3039, 2280 GA Rijswijk. Tevens is er een gratis inloop-spreekuur op dinsdag van 13.00-17.00 uur en op donderdag van 10.00-12.30 uur. Het bezoekadres is: Einsteinlaan 20, Rijswijk.
Ook heeft Europrotector een herziene uitgave van EABO, Eerste Advies Bij Ongevallen, een boekje waar in staat wat te doen na een ongeval in het buitenland. Het boekje kan gratis in het gewenst aantal worden aangevraagd.
Europrotector is een zelfstandig onderdeel van Van Ameyde en werkt uitsluitend voor slachtoffers.

Reageer op dit artikel