nieuws

EuroCross

Archief

EuroCross

De pech- en ongevallenhulp voor het wagenpark van Athlon Car Lease (ruim 50.000 auto’s) wordt voortaan geregeld door EuroCross (Achmea). De leasemaatschappij ontstond vorig jaar uit een fusie van Interleasing, die gebruikmaakte van de VHD, en Hiltermann, die met Mondial Assistance werkte.
ACE
ACE Limited, moeder van o.m. ACE Europe, heeft vorig jaar een winst behaald van e 1,1 mld, tegen e 60,9 mln in 2002. Exclusief beleggingsopbrengsten kwam ACE uit op e 948 (390) mln. De netto premieomzet groeide met 40%.
Volmis
Market Scan en Volmachtbeheer.nl, beide actief in het ontwikkelen van software voor volmachtgevers en -houders, leveren vanaf april de applicatie Volmis. Daarmee kunnen volmachtgevers een analyse maken van de digitale polis- en schadebestanden van hun volmachthouders. Volmis is een samenvoeging van applicaties die Volmachtbeheer.nl en Market Scan al afzonderlijk aanboden.
Faillissement
Millennium Hypotheken & Kredieten, gevestigd in Deventer, is failliet. Het kantoor van eigenaar Mahmut Alkan, opgericht in 2001, telde zes werknemers en was op internet actief met een groot aantal sites, zoals Ekrediet.nl, Hypophone.nl en Turkipotek.nl.

Reageer op dit artikel