nieuws

Erasmus: premiekorting tweede auto alleen bij pakketverzekering

Archief

Erasmus Verzekeringen verzekert sindskort de tweede gezinsauto tegen dezelfde bonus/maluskorting als de eerste auto. De premiekorting geldt alleen wanneer een Multi Polis is gesloten.

Wanneer de verzekerde louter de beide auto’s bij Erasmus verzekert, gaat de korting voor de tweede gezinsauto niet op. De klant moet wel een Multi Polis, de pakketverzekering van Erasmus, sluiten of hebben gesloten en naast de rubriek ‘vervoer’ minimaal twee andere rubrieken in het pakket opnemen. Verder mag maximaal 15.000 kilometer per jaar worden gereden en moet de bestuurder minimaal 24 jaar oud zijn en twee jaar schadevrij hebben gereden.
“Het intermediair van Erasmus is van de aanvullende voorwaarden op de hoogte gesteld”, aldus adjunct-directeur Mark Veldhuizen.

Reageer op dit artikel