nieuws

Eigen risico Avéro

Archief

Vanaf 1 oktober verhoogt Avéro Achmea het eigen risico voor ruitschades die worden gerepareerd bij een andere hersteller dan Carglass of Autotaalglas van e 135 naar e 200. Voor reparatie door Carglass of Autotaalglas geldt een eigen risico van e 65.

Carflexs
Autoschadeherstelketen Carflexs (tien vestigingen) heeft in Utrecht een centrum opgezet, waar alle total loss-schades worden afgewikkeld. In het centrum kunnen 200 voertuigen worden gestald.
Opgeheven faillissementen
Het faillissement van de Van Brederoode Financieel Adviesgroep (Schiedam) is opgeheven bij gebrek aan baten. Het bedrijf werd in juli 1997 failliet verklaard. Het faillissement van het Drontense Assufact is om dezelfde reden na een jaar opgeheven. Assufact was de voortzetting van het in 2000 omgevallen Assuvast.

Reageer op dit artikel