nieuws

Eigen kantoor voor Wensink en Masselink

Archief

Assurantietussenpersonen in Twente kunnen de diensten inhuren van een financieel planner. Onder meer om die reden zijn de voormalige Zurich-medewerkers Peter Wensink (33) en Dennis Masselink (30) een eigen adviesbureau gestart.

Het Almelose kantoor Wensink & Masselink Financieel Adviseurs biedt aan particulieren en ondernemers adviesdiensten aan op basis van uurtarieven en abonnementen. Voor assurantietussenpersonen geldt eveneens een uurtarief. “Klanten verlangen meer dan alleen verzekeringsadvies”, stelt Wensink. “Je ziet sommige tussenpersonen dus omvormen tot financieel planner, waar anderen zich juist blijven concentreren op assurantiën. Zij hebben voor hun klanten behoefte aan een breder advies en huren daarvoor ons in. Die markt biedt ons veel mogelijkheden.”
Wensink werkte ruim vijf jaar voor Zurich, als specialist op het gebied van financiële planning en pensioenen. Hij is zelfs (op freelance-basis) docent levensverzekeringen. Masslink werkte anderhalf jaar voor Zurich als financieel planner, met als specialisaties vermogensbeheer, erfrecht en successierecht.

Reageer op dit artikel