nieuws

Eigen Huis tevreden met vraag naar online hypotheekadvies

Archief

De hypotheekadviesdienst op de site van de Vereniging Eigen Huis (VEH) heeft in de eerste week na de introductie begin deze maand ongeveer honderd offerte-aanvragen opgeleverd.

Het ‘Eigen Huis hypotheekadvies’ claimt de eerste onafhankelijke online adviesdienst over wonen en hypotheken te zijn. Het programma geeft informatie over ruim tweeduizend hypotheekvarianten en zestig geldverstrekkers, die hun producten aanbieden met korting voor VEH-leden.
Aan de hand van een aantal vragen krijgt de bezoeker een lijst met de meest voordelige geldverstrekkers, waar vrijblijvend een offerte kan worden aangevraagd. De offerteaanvragen worden verzorgd door facilitair dienstverlener Capital Care. Per aangevraagde offerte ontvangt VEH een vaste vergoeding, die wordt gebruikt voor onderhoud en ontwikkeling van het adviesprogramma.
In de eerste week hebben bijna duizend VEH-leden 3.420 adviezen gevraagd, waarvan er honderd resulteerden in een offerte-aanvraag. “Eigen Huis verheugt zich over deze belangstelling en verwacht dat het aantal aanvragen de komende periode zal stijgen”, aldus de vereniging. Volgens VEH neemt het aantal geldverstrekkers dat producten op de site wil aanbieden, nog steeds toe.
Naast de adviesdienst kent de site van VEH ook de module ‘hoe duur is die buurt?’ waarmee de bezoeker de huizenprijzen in zijn directe omgeving kan vergelijken.

Reageer op dit artikel