nieuws

Eerste etappeprijzen in Fundum-Regatta

Archief

Kantoor R.J. de Boer in Giekerk is de winnaar van de eerste etappe van de Fundum-Regatta, de incentive-actie van aov-verzekeraar Fundum.

De vijf medewerkers van kantoor R.J. de Boer die zich als çrew hadden opgegeven, krijgen ieder een vierdelige Carlont kofferset. De kantoren die op de tweede tot en met de vijfde plaats kwamen zijn: Pensioendesk Harderwijk in Harderwijk, Van den Berge Assurantiën in Bennekom, het bemiddelingsbedrijf van Anker Groep in Groningen, en Kendall Mason in Bussum. De ‘bemanningsleden’ van deze kantoren krijgen een Krupps espresso-apparaat. De bemanningen van kantoren die op de zesde tot en met de 75e plaats kwamen, krijgen een stormparaplu.
Met Fundum-Regatta verdient de tussenpersoon in vier etappes zeemijlen bij de aanvraag van een aov en bij de offerte van een collectieve aov. Per kantoor kan worden meegedaan door een crew van maximaal vijf medewerkers. Behalve etappeprijzen zijn er twee hoofdprijzen: een reis naar de VS en een reis naar Engeland.

Reageer op dit artikel