nieuws

EBN-portefeuille naar Wagner & Partners

Archief

Wagner & Partners Employee Consultants (Vianen) heeft de bedrijvenportefeuille van het failliete Apeldoornse kantoor Employee Benefits Nederland (EBN) overgenomen. Zo’n 150 bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf zijn hierdoor verzekerd van continuïteit van de dienstverlening.

Met de overname zegt Wagner & Partners er in één keer tienduizend werknemers bij te hebben, die één of meer financiële producten afnemen. Volgens directeur Paul Jansen is de integratie van de portefeuille dan ook een enorme stap voorwaarts. “We zijn er erg blij mee.”
“Maar ook autonoom hebben we het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. We zijn begonnen met duizend werknemers die via Wagner & Partners zijn binnengekomen. Dat hebben we vervijfvoudigd naar tussen de vijf- en zesduizend werknemers. Daar komen er nu nog tienduizend bij.”
Door de overname van de bedrijvenportefeuille is het bedrijf genoodzaakt te groeien. “Met de huidige 35 werknemers kunnen we het niet meer behappen. Begin volgend jaar moeten we toch wel vijftig personeelsleden in dienst hebben.” Wagner & Partners Employee Consultants heeft inmiddels ook de fysieke werkruimte uitgebreid. In het huidige pand is een extra etage gehuurd.
Bij de overname van de bedrijvenportefeuille zijn alleen de drie directieleden van EBN meegekomen. Piet Langendijk, Joost de Bruin en Rob Resoort werken nog een paar maanden voor Wagner & Partners om de continuïteit van de overgenomen portefeuille te waarborgen.

Reageer op dit artikel