nieuws

Duine dik tevreden met I-Castle

Archief

Duine Adviesbureau uit Bergen Op Zoom is de eerste gebruiker van het ASN-vergelijkingspakket voor hypotheken op Internet, I-Castle genaamd.

Volgens Dimitri Duine van het gelijknamige assurantiekantoor worden er dankzij I-Castle prospects binnen heel Nederland bereikt. Vaak wordt er als gevolg daarvan ook werkelijk een hypotheek afgesloten.
Dit soort toepassingen van interactieve communicatie heeft volgens Duine de toekomst: “De nieuwe generatie zal een individueel advies van zijn adviseur belangrijker vinden dan een persoonlijk contact. Het interactieve medium Internet leent zich hier goed voor: concrete vragen met concrete antwoorden”.
Het nieuwe programma I-Castle wordt in websites van het intermediair opgenomen, waarna bezoekers van deze sites hun maximale hypotheek uit kunnen rekenen. In een duidelijk overzicht worden de bijbehorende maandelijke lasten weergegeven. De toepassing I-Castle is behalve bij Duine (www.duine.nl), te bekijken op de site van ASN op het VerzekeringsAtrium.

Reageer op dit artikel