nieuws

Dochter failliete tussen- persoon maakt doorstart

Archief

Ganzevles, Barelds & Pasman in Twello, dochterbedrijf van het in juli failliet verklaarde assurantiekantoor Barelds & Pasman in Brummen, maakt een ‘doorstart’. Het bedrijf zet zelfstandig zijn activiteiten voort onder de handelsnaam ‘Berends & Slump, adviseurs in financiële zaken’.

Door het faillissement van Barelds & Pasman was het vrij onzeker wat de gevolgen zouden zijn voor zusterbedrijf Ganzevles, Barelds & Pasman. Het dochterbedrijf wordt zelfstandig voortgezet door de nieuwe directie, bestaande uit financieel adviseur Ben Berends en schadeverzekeringsexpert René Slump. Voormalig aandeelhouder Eef Ganzevles blijft als adviseur verbonden aan het assurantiebedrijf, dat zeven medewerkers in dienst heeft.
Inmiddels is met medewerking van de curator en de betrokken verzekeraars, Zurich en Amev, het grootste deel van de portefeuille van het failliete Barelds & Pasman ondergebracht in Berends & Slump. Het gaat daarbij om de Twellose verzekeringsportefeuille, het agentschap van de CVB Bank en een deel van de Brummense portefeuille.

Reageer op dit artikel