nieuws

D&O: ruim 200 tussenpersonen op zoek naar portefeuilles

Archief

Meer dan tweehonderd assurantiekantoren zijn op zoek naar nieuwe portefeuilles. Dit zegt het adviesbureau D&O, waaraan dit intermediair het profiel van de gewenste assurantieportefeuille heeft opgegeven.

Van de 236 tussenpersonen die uitbreiding willen geven aan hun bedrijf door acquisitie van assurantieportefeuilles bevindt zich meer dan de helft in het westen en zuiden van het land.
De provincie Zuid-Holland is koploper (52), gevolgd door Noord-Brabant (45) en Noord-Holland (35). Uit de vier noordelijke provincies hebben in totaal 38 kantoren zich aangemeld. De provincies Utrecht (15), Gelderland (20) en Limburg (21) ontliepen elkaar niet veel.
Het profiel van de gezochte portefeuilles is te vinden op de website van D&O (www.deno.nl). De portefeuilles zijn per provincie geregistreerd. Nieuwe portefeuilleprofielen kunnen gratis worden doorgegeven.
Nieuwe activiteit
D&O heeft samen met Haasnoot, Barão,& partners – een bedrijf dat bemiddelt bij de aan- en verkoop van assurantieportefeuilles – een nieuw bedrijf opgericht.
Dit nieuwe bedrijf dat 1 september is gestart, heet ‘D&O, Haasnoot en Barão, beëdigd makelaar en taxateur van assurantieondernemingen vof’. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoevelaken, waar D&O is gevestigd. Het zal zich ook bezighouden met interim-management en coaching bij assurantiekantoren.
Haasnoot, Barão en partners werkten al enige jaren vanuit Katwijk (ZH) als adviseurs en als makelaars en taxateurs van portefeuilles.
Adviesbureau D&O (onder meer: consultancy, kantoororganisatie, marketing, onderzoek en opleiding), had al drie samenwerkingsverbanden: D&O Personele Diensten, een vof met partner drs Astrid van de Bovekamp, D&O Kwaliteits Management, een vof met drs Jolanda Lam, en D&O Journalistieke Producties, een vof met Fon Tunnissen.

Reageer op dit artikel