nieuws

Detacheringsbureau ziet markt in waarneming bij zwangerschap

Archief

Detacheringsbureau For All Finance introduceert een nieuwe dienstverlening: het waarnemen van het werk van zwangere vrouwen bij verzekeraars. Deze dienst wordt onder het label ‘Florence Nightingale’ geïntroduceerd.

De waarneming kan al drie maanden voor de verwachte verlofdatum ingaan. Eén dag per maand kunnen dan al zaken worden overgenomen of deze dag kan gebruikt worden om ingewerkt te worden.
Tijdens het verlof kan For All Finance de moeder maandelijks op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken. Na de verlofperiode, doorgaans zestien weken, blijft de gedetacheerde medewerker zes maanden lang voor minimaal drie dagen per week beschikbaar om de werkzaamheden waar te nemen.
Volgens Patrick van Hees, marketingdirecteur van For All Finance, is deze dienst een concretisering van een deel van de huidige dienstverlening. “Met name in marketing- en communicatiefuncties hebben wij regelmatig te maken met het waarnemen van zwangere medewerkers en managers. Op deze wijze proberen wij een zo vlekkeloos mogelijke overgang rondom het zwangerschapsverlof te realiseren.”

Reageer op dit artikel