nieuws

Delta Lloyd biedt intermediair ‘ItsAweb’

Archief

Met Delta Lloyd samenwerkende tussenpersonen kunnen door DenK Internetservices een website laten ontwikkelen. Dit Internetbedrijf heeft daarvoor het concept ‘ItsAweb’ ontwikkeld. Zo’n zelfde concept biedt Denk aan NBVA-leden.

Met ‘ItsAweb’ krijgt de tussenpersoon de beschikking over een site, waarbij men de keuze heeft uit vijf lay-outs. De tussenpersoon kan zelf de kleurstelling en inhoudelijke onderwerpen bepalen.
De conceptsite bestaat uit de onderdelen: Homepage, Nieuws (zakelijk/particulier), Wie zijn wij, Wat doen wij, Routebeschrijving, Contactmogelijkheid, Kantoorgegevens, Productinformatie en Links naar andere sites.
Met het onderdeel ‘Tools & Content’ krijgt de tussenpersoon interactieve middelen tot zijn beschikking waarmee hij de site kan vullen. De tussenpersoon kan kiezen uit een dagelijkse nieuwsvoorziening, een tweewekelijks nieuwsbulletin, halfjaarlijkse informatie over verzekeringstechnische onderwerpen en een inboedelwaardemeter.
De eenmalige startkosten voor ItsAweb bedragen f 1.873. Een jaarabonnement op ItsAweb inclusief zes uitbreidingsopties kost f 1.858. Iedere uitbreiding met een optie, na de eerste zes, kost f 50.
In de folder staan ook eurobedragen genoemd. Deze komen echter niet in alle gevallen overeen met de prijs in guldens. Navraag bij Delta Lloyd leert dat dit een omissie is van de samenstellers van de brochure. “Als Delta Lloyd hiermee een verkapte prijsverhoging doorvoert, eet ik mijn hoed op”, aldus woordvoerder Hans Koeleman.
Naast de kosten voor de bouw van de site en het onderhoud in de jaren daarna, kan de tussenpersoon ook rekenmodules, premieberekenings- en aanvraagsoftware, vergelijkingssoftware of andere internettools. In de uitgebreide brochure die naar het intermediair gestuurd is, staan alle opties genoemd, inclusief de prijzen. Tussenpersonen kunnen op de website www.itsaweb.nl kijken voor meer informatie. Ook is er een voorbeeld te vinden van een uitgewerkte site.

Reageer op dit artikel