nieuws

De Verzekeringsagent bemiddelt via internet

Archief

De Verzekeringsagent bemiddelt via internet

Onder de naam ‘De Verzekeringsagent’ is op internet een volgende assurantieadviseur actief geworden die werkt op basis van abonnementen. Initiatiefnemer is Menno van den Heuvel (30) uit het Noord-Brabantse Maren Kessel.
Van den Heuvel heeft kantoren in Geffen en Maren Kessel, maar wilde daarnaast iets op internet doen. Via zijn site (www.deverzekeringsagent.nl) rekent hij bij het sluiten van verzekeringen de inkoopprijs, maar hij is vanzelfsprekend geen filantropische instelling. De klant dient wel een service-abonnement te nemen.
De Verzekeringsagent kent drie mogelijkheden:
– servicepakket A (( 69 per jaar): dit pakket biedt behalve administratie van de bij De Verzekeringsagent gesloten verzekeringen een e-mailservice (via deze weg kunnen verzekerden vragen over de verzekeringen stellen) en een bemiddelingsrol bij schade;- servicepakket B (( 179 per jaar): het pakket A wordt uitgebreid met een jaarlijks overzicht van de gesloten verzekeringen en met de mogelijkheid om op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur telefonisch vragen te stellen. De bemiddelingsrol bij schadeafwikkeling wordt uitgebreid met “assistentie bij verhaal van uw eigen (niet door uw eigen verzekering gedekte) schade op een schuldige derde. Wanneer het tot een juridisch conflict komt met de schuldige derde kunnen we alleen verder assisteren indien u een rechtsbijstandverzekering via ons heeft gesloten”;- servicepakket C (( 379 per jaar): behalve de service op grond van de pakketten A en B heeft de klant ook recht op een twee uur durend consult (thuis of op het kantoor van De Verzekeringsagent) en een halfjaarlijkse nieuwsbrief.Het is los van bovenstaande servicepakketten mogelijk een (extra) afspraak te maken met een adviseur. Hiervoor wordt een uurtarief van e 43 (( 94,76) in rekening gebracht.
Het kantoor zegt alleen met gerenommeerde maatschappijen te werken zoals Levob, Amev en Nationale-Nederlanden.
Ook sponsoring bowlingteam
Van den Heuvel timmert sportief aan de weg via sponsoring van een bowlingteam in de National League, zeg maar de eredivisie in bowlingland. Deze keus is niet zo verrassend, want Van den Heuvel maakt zelf deel uit van de ploeg. Het team ‘De Verzekeringsagent’ heeft in de nieuwe competitie een flitsende start gemaakt en ging na de eerste ronde trots aan de leiding.
Van den Heuvel: de consument kan zelf kiezen voor een serviceniveau.
Het logo van De Verzekeringsagent.

Reageer op dit artikel