nieuws

De Swart: “Fantastische productiegroei bij ASR”

Archief

In de eerste zes maanden van 2001 is het uitstekend gegaan met het nieuwe ASR (Amev plus het oude ASR, waaronder Stad Rotterdam en De Amersfoortse). “U hebt samen met de ASR-groepsmaatschappijen voor een fantastische productiegroei gezorgd.” Dat stelt bestuursvoorzitter Carlo de Swart in een brief aan het met ASR samenwerkende intermediair.

Bij levensverzekeringen nam de koopsomproductie toe met circa 40% en de productie van periodiek premiebetalende verzekeringen steeg met ruim 10%. Ook bij schadeverzekeringen nam de productie fors toe: bij Aov en Zorg met meer dan 15% en in de overige schadebranches met 7%. Schade en Leven samen waren goed voor een productietoename met bijna 30%.
Hypotheken
“De hypotheekproductie brak wederom alle records. En dat in een markt die volgens het CBS krimpt”, juicht De Swart over de productietoename van 50%. “U begrijpt dat alle zeilen moeten worden bijgezet om de afwikkeling in redelijke banen te leiden.”

Reageer op dit artikel