nieuws

De Jong weg uit raad van bestuur Achmea

Archief

Bert de Jong (57) verlaat per 1 januari de raad van bestuur van Achmea. Persoonlijke overwegingen zouden hieraan ten grondslag liggen.

Volgens woordvoerder Willem Kok hebben de reorganisaties bij Achmea niets te maken met het besluit van Bert de Jong. “Hij gaat weg uit persoonlijke overwegingen. Wat die overwegingen zijn, weet ik niet.”
De Jong maakt sinds medio 2000 deel uit van de raad van bestuur van Achmea. Daarvoor was hij voorzitter van de raad van bestuur van de toenmalige Gak Groep.
Bert de jong wordt in de raad van bestuur niet opgevolgd. De raad van bestuur bestaat nu uit voorzitter Paul Overmars, plaatsvervangend voorzitter Gert van Arkel, Maarten Dijkshoorn, Gerard van Olphen, Jos Hesp en Leo Pruis.

Reageer op dit artikel