nieuws

De Goudse deelnemer in EB-pakket voor mkb

Archief

De Goudse neemt met de ‘Verzuimmanager’ deel in een employee-benefitspakket (EB) voor het mkb. Anderen brengen diensten in als salarisadministratie, personeelszaken.

Het EB-pakket – dat in een seminar getiteld ‘Duidelijkheid leidt tot gemotiveerd personeel’ – aan relaties is gepresenteerd, is een flexibel, zelf samen te stellen pakket waarmee het mkb alle werkgeversrompslomp uit handen kan geven. De Goudse brengt hierbij de ‘Verzuimmanager’ in, een pakket diensten op het gebied van reïntegratie, preventie en verzekeringen, dat onlangs is uitgebreid met een ziektekostenverzekering. Speciaal voor dit pakket wordt de Verzuimmanager opgetuigd met een ANW-dekking.
Voor het pakket werkt De Goudse samen met Arenthals Grant Thornton accountants en adviseurs in Gouda en Berkenhof Employee Benefits in Rotterdam. Arenthals Grant Thornton verzorgt de salarisadmistratie en het personeelsmanagement. Berkenhof heeft een web-applicatie beschikbaar, genaamd BEB-net, voor onder meer de personal statements.
Goudse-woordvoerder Peter Kruyt stelt, dat het mkb steeds meer behoefte heeft om genoemde zaken uit te besteden. “Het pakket sluit aan op de trend bij het intermediair om steeds meer zelf samenwerking te zoeken met bedrijven die administraties verzorgen.”
Op de foto ondertekenen De Goudse en de samenwerkingspartners het contract. V.l.n.r. staand: Ellen kroon (De Goudse), Pauline Verbaas (Arenthals Grant Thornton) en Erik van de Crommenacker (De Goudse). Zittend: Paul Mok (directeur Berkenhof), Peter Leermakers (De Goudse), Ruud van der Vlies (directeur Berkenhof) en Frank Ponsioen (voorzitter Arenthals Grant Thornton).

Reageer op dit artikel