nieuws

DAS ziet verkoopargument in nieuwe voorrangsregel

Archief

DAS heeft de nieuwe verkeerswetgeving – “rechts gaat voor” – aangegrepen om het intermediair te attenderen op de rechtsbijstandpolis voor verkeersdeelnemers.

De nieuwe (Europese) voorrangsregel maken het voor de weggebruikers gemakkelijker, maar geven vooralsnog meer kans op een juridisch probleem. Dit staat in ‘DAS actueel’, de nieuwsbrief voor het intermediair. “Vooral omdat lang niet alle gemeenten klaar zijn voor de nieuwe verkeersregel. Veel onoverzichtelijke kruispunten moeten namelijk nog worden aangepast en daar zal de nodige tijd mee zijn gemoeid. De ‘zwakkere’ verkeersdeelnemers zijn de eerste tijd veel kwetsbaarder.”
De nieuwe verkeersregel biedt het intermediair dus een extra verkoopargument voor de verkeerspolis. Ter ondersteuning hiervan heeft DAS een flyer en een direct-mailtekst ontwikkeld.

Reageer op dit artikel