nieuws

DAS laat zich op tv zien

Archief

DAS heeft zich laten zien in het tv-programma Goeie Zaken en in een gesponsord programma op de Amsterdamse tv-zender AT5.

In Goeie Zaken, een middagprogramma voor het midden- en kleinbedrijf, heeft DAS de e-business-checklist uitgelegd die door iedereen is te raadplegen op www.das.nl. In ‘Brood op de plank’ op de Amsterdamse zender AT5, legden juristen van DAS hun dagelijks werkzaamheden uit. Op de foto de opnamen hiervan. Links aan het hoofd van de tafel presentator Arthur Umbgrove. Verder vier DAS-juristen, van links naar rechts op de rug: Erik de Vries (teamleider Onrechtmatige Daad & Letselschade) en Marja de Haan (Contractuele Zaken), achter de tafel: Jacqueline Börnemann (Arbeidsrecht) en Pim Houniet (Onroerend Goed).

Reageer op dit artikel