nieuws

Cremers (ex-Hako) gaat alsnog failliet

Archief

De besloten vennootschap Desimart in Montfort, beter bekend als Cremers Assurantiën, is failliet verklaard.

Cremers Assurantiën – ook wel Cremers & Partners Financial Planning genaamd en Hypotheek Advies Montfort – is een voortzetting van het in februari failliet verklaarde Hako Assurantiën. De activiteiten van Hako – met vestigingen in Montfort, Hoensbroek, Maastricht en Roermond – bleken enkele maanden voor het faillissement te zijn overgegaan naar de persoonlijke kantoren van de vennoten Mart Cremers (Desimart) en Jos Segers (Segers Holding).
Hako-curator Noordhuis vocht die constructie voor de rechtbanken van Maastricht en Roermond aan. Die oordeelden allebei – in een voorlopig vonnis – dat de portefeuille behoort tot de boedel van Hako. Segers, voorheen handelend onder de naam Koophuis Heerlen/Hoensbroek en nu onder Mediar Vastgoed, heeft daarop een schikking getroffen met de curator en alsnog betaald voor het door hem overgenomen portefeuilledeel. Cremers had (nog) geen schikking getroffen.

Reageer op dit artikel