nieuws

Conservatrix geeft museumjaarkaart weg

Archief

Conservatrix zoekt nieuwe tussenpersonen en nieuwe klanten en geeft voor dat doel museumjaarkaarten weg.

De Baarnse levensverzekeraar, de laatste jaren niet succesvol wat nieuwe productie betreft, heeft naar 550 tussenpersonen een mailing gestuurd. Daarin wordt het intermediair – een deel daarvan werkt al samen met de maatschappij – opgeroepen dit najaar een actie te houden voor de levenpolissen van Conservatrix.
Potentiële polishouders worden warm gemaakt met museumjaarkaarten. Als een polis wordt gesloten met een jaarpremie van meer dan f 1.000, dan krijgt de verzekeringnemer één jaarkaart gratis; bij een jaarpremie van meer dan f 2.000 worden dat er twee. In beide gevallen schenkt Conservatrix er nog een museumjaarboek bij.

Reageer op dit artikel