nieuws

Collegecyclus voor hypotheekadviseurs

Archief

Het Nederlands Studie Centrum (NSC) organiseert in samenwerking met opleidingsinstituut Elsevier Baard een collegecyclus voor hypotheekadviseurs.

“Heeft u ook nog PE-punten nodig voor de SEH? Dan is dit dé aangewezen kans!” Zo spoort het NSC adviseurs aan om deel te nemen aan de collegecyclus, die bedoeld is om de kennis op het gebied van verzekeren, belastingen en financieringen te actualiseren. Centraal staan thema’s als de kapitaalverzekering eigen woning en de werking van beleggingsfondsen. Met de drie avonden durende cyclus verdient de deelnemer negen PE-punten, voldoende volgens de norm van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs voor het jaar 2001/2002.
Er staan twee cycli gepland: op 4, 11 en 18 december in De Blokhoeve te Nieuwegein en op 26 februari en 5 en 12 maart in de Aristo Zalen te Utrecht. Deelname kost ( 1.201,02 (excl. btw); aanmelden kan telefonisch op nummer 070-324.13.66.

Reageer op dit artikel