nieuws

Cigna breidt expat-polis uit

Archief

Cigna breidt volgend jaar de dekking uit van de collectieve ziektekostenpolis voor expatriates.

Cigna voert sinds kort ook in ons land de internationale collectieve expatriatespolis. Voor deze kostprijspolis geldt een dekkingslimiet van e 1 mln. Dit wordt in 2003: e 7,5 mln.
De dekking wordt uitgebreid met een vergoeding voor orgaandonaties (wereldwijd), nierdialyses, bestaande chronische ziekten, soa-ziekten waaronder HIV en aids en voor blessures als gevolg van gevaarlijke sporten. De leeftijdgrens voor meeverzekerde kinderen wordt opgetrokken van 18 naar 25 jaar. De kosten voor een particuliere ambulance worden niet langer beperkt. De limiet voor preventieve kijkoperaties wordt opgetrokken van e 300 naar e 450 en de jaarlijkse limiet voor psychiatrische consulten van e 1.125 naar e 1.500.

Reageer op dit artikel