nieuws

Centraal Beheer geeft rechtsbijstandpolis cadeau

Archief

Een jaar lang een verkeersrechtsbijstandpolis met een premie van f 95 cadeau. Dit biedt Centraal Beheer aan op de website www.centraalbeheer.nl.

“Bij andere producten, zoals ongevallen, komt een gratis polis vaker voor”, zegt Martin Keus, adjunct-directeur rechtsbijstandverzekeringen van Achmea, “maar het is hoogstwaarschijnlijk de eerste keer dat zo’n kennismakingsaanbod een rechtsbijstandpolis betreft.” Het aanbod geldt uitsluitend voor particulieren. Zij kunnen zich op de website opgeven. De gratis verzekering geeft dekking voor Europa en het Middellandse Zeegebied.
Na een jaar wordt de verzekering automatisch door Centraal Beheer beëindigd, tenzij de verzekerde aangeeft de polis te willen continueren.
Centraal Beheer heeft in de particuliere markt ongeveer 300.000 rechtsbijstandpolissen. Daaronder zijn circa 120.000 verkeerspolissen. In de bedrijvensector heeft Centraal Beheer 40.000 polissen inclusief verkeerspolissen.

Reageer op dit artikel