nieuws

Callcenter van Keegstra failliet

Archief

Ulbe Keegstra (39) kent niet alleen problemen met de beleggingsproducten van FDS. Zo is de BV Marktinformatie Financiële Dienstverlening (MFD) failliet verklaard, een gezamenlijke onderneming van Stallmann Holding (van J.W.G.M. Stallman) en Keegstra Investment (van Ulbe Keegstra). Het faillissement werd op 21 juni uitgesproken, een dag voor het faillissement van WoonZeker in Elst.

MFD, begin 1999 opgericht, maakte afspraken met consumenten voor assurantietussenpersonen en hypotheekadviseurs. Mede door wanbetalingen van deze afnemers leed het bedrijf (14 werknemers) continu verlies en wordt de schuldenlast door curator De Vries geschat op f 570.000. Wel heeft MFD nog een grote vordering (à f 124.000) op Keegstra Financiële Adviesgroep, een assurantiekantoor van Ulbe Keegstra dat als handelsnaam tevens Financiële Adviesgroep Flevoland en Behaenk Adviesgroep Flevoland (heeft) gebruikt. Keegstra betwist de vordering en zegt juist nog geld van MFD tegoed te hebben.

Reageer op dit artikel