nieuws

Cadans klaar voor euro

Archief

De systemen van de uitvoeringsinstelling Cadans zijn europroof, zo meldt het bedrijf.

Het bedrijf, dat de uitkeringen verzorgd van WW, WAO en Ziektewet, heeft de generale repetitie waarin de situatie van 1 januari 2002 is nagebootst, succesvol afgesloten. Cadans heeft ervoor gekozen om in één keer de totale administratie en de geautomatiseerde systemen aan te passen. In de laatste week van 2001 worden bij de uitvoeringsinstelling bedragen in guldens vervangen door bedragen in euro’s.
OOM Verzekeringen
Verzekeraar OOM laat de relaties weten dat 12 november 2001 de eerste dag is waarop het bedrijf operationeel is als eurobedrijf. Gepland is dat vanaf die datum alle bedragen in de producten van OOM Verzekeringen – zowel Brand als Ziektekosten – in euro vermeld zijn. Dit geldt voor alle tarieven, aanvraagformulieren en verzekeringsvoorwaarden, aldus het bedrijf. De prolongatie van november 2001 wordt als historisch beschouwd. Dat is namelijk de laatste prolongatie in guldens.

Reageer op dit artikel