nieuws

Bouwfonds voert actie met bandbreedteproduct

Archief

Bouwfonds keert aan het intermediair 0,25% extra provisie uit als zij een hypotheek sluiten met het RenteSelect-tarief.

De actie geldt voor offerteaanvragen die tot eind dit jaar worden ingediend en alleen als de hypotheek passeert vóór 1 april. De extra provisie wordt na 1 april uitgekeerd en geldt alleen voor het leningdeel waarop het RenteSelect-tarief van toepassing is. Het tarief is een bandbreedteproduct, waarbij rentedalingen direct worden doorgegeven, maar renteverhogingen alleen als zij boven een bepaalde bandbreedte uitkomen.
De actie geldt ook voor de Privilege Hypotheek van Zwitserleven, waarvoor Bouwfonds-dochter Woonnexxt als geldverstrekker optreedt. Leningen of leningdelen die met het MargeTarief worden gesloten (behalve de 5-jaarsvariant) leveren eveneens 0,25% extra provisie op.

Reageer op dit artikel