nieuws

Bouwfonds-Fortis kiest Optima als hypotheekpartner Leidsche Rijn

Archief

Adviesketen Optima is door Bouwfonds-Fortis Vastgoedontwikkeling gekozen als strategische hypotheekpartner voor de Vinex-locatie Leidsche Rijn.

Voor de bouw en verkoop van een groot deel van de tot 2005 geplande 20.000 woningen in het nieuwbouwproject ten westen van Utrecht werken het Bouwfonds en Fortis nauw samen. Het hypotheeadvies hebben zij uitbesteed aan Optima. “Dat houdt in dat we genoemd worden in de verkoopbrochure en dat wij aanwezig zijn op informatie-avonden voor potentiële kopers. Het is voorlopig niet de bedoeling dat we daar een eigen vestiging neerzetten”, zegt Rick Blom, marketingmanager van Optima.
Volgend jaar worden naar verwachting negenhonderd woningen in de nieuwe wijk verkocht. De eerste paal voor het stadsdeel werd geslagen in 1997. In oktober 1998 namen de eerste bewoners hun intrek in Leidsche Rijn, dat in 2015 klaar moet zijn. Het project bestaat uit 30.000 woningen, 700.000 m2 kantooroppervlak en 280 hectare bedrijventerrein.

Reageer op dit artikel