nieuws

Boober

Archief

Boober.nl, de online marktplaats voor lenen en uitlenen, heeft ontheffing van De Nederlandsche Bank (DNB) gekregen. Hierdoor kan Boober de activiteiten ook onder toezicht van De Nederlandsche Bank voortzetten. Boober-directeur Guus Drijver: “We zijn zeer verheugd dat we naast de AFM vergunning nu ook in de ogen van DNB gereguleerd zijn.”

Sparck
Hypotheekverstrekker Sparck heeft het productassortiment uitgebreid met drie mogelijkheden. Naast bestaande bouw is nu ook nieuwbouw te financieren met een Sparck-hypotheek. Ook is het voortaan mogelijk een bouwdepot of overbruggingsdepot mee te financieren. De rentevergoeding bedraagt 1%.
De Hypotheekadviseur
Franchiseformule De Hypotheekadviseur heeft de website vernieuwd. “We wilden meer functionaliteit toevoegen aan onze site en hebben toen maar besloten om de hele site te veranderen”, aldus Caroline Klein-Bart van De Hypotheekadviseur.

Reageer op dit artikel