nieuws

Bijna duizend lijfrentepolissen AXA

Archief

AXA heeft in twee maanden tijd bijna duizend direct-ingaande lijfrenteverzekeringen gesloten.

Die score is afgelopen zomer bereikt tijdens de ‘Ferrari-actieweken’. De assurantietussenpersoon die de meeste lijfrentepolissen zou verkopen, kreeg als extra beloning een dag lang een Ferrari ter beschikking en een diner aangeboden. Het tarief van de traditionele lijfrenteverzekering ‘Rente Winstdelende Lijfrente’ was tijdens de actieweken verscherpt.
Volgens AXA is met de productie van bijna duizend direct-ingaande lijfrenten het marktaandeel “vervijfvoudigd”. Prijswinnaar werd het Eindhovense kantoor IAK Verzekeringen, overigens volledig eigendom van AXA.
AXA’s verkoopdirecteur Tom van der Geer (rechts) levert een Ferrari af bij vier medewerkers van IAK. Van links naar rechts: Ad van Iersel, Agnes van Amelsfoort, directeur Jan-Pieter Drost en Bert Paulussen.

Reageer op dit artikel