nieuws

Beleggingssite wil gaan samenwerken met intermediair

Archief

Op de nieuwe beleggingssite Fundix, sinds twee weken actief, kunnen bezoekers online beleggingsfondsen aan- en verkopen. Fundix wil daarbij binnenkort gaan samenwerken met tussenpersonen.

Via één rekening kan worden belegd in ruim 1200 beleggingsfondsen; de status van de portefeuille kan 24 uur per dag worden geraadpleegd. Volgens Fundix heeft tweederde van de beoogde klanten nog een duwtje in de rug nodig om via internet te beleggen. Mede-eigenaar Boudewijn Kostelijk: “Vandaar dat we het intermediair willen inschakelen. Wij willen op de site een module gaan ontwikkelen waarmee de tussenpersoon gebruik kan gaan maken van de mogelijkheid voor klanten een beleggingsrekening te openen die gecombineerd kan worden met een hypotheek. We zijn al met partijen in gesprek”. Hoe een en ander in de praktijk gaat werken, staat nog niet vast.
Fundix begeeft zich vooralsnog niet op het hypothekenpad. “Of we dat gaan doen, hangt af van de ervaringen die we opdoen met het intermediair”, aldus Kostelijk. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel