nieuws

Baneke Gräffner op botensite actief met watersportpolis

Archief

Baneke Gräffner biedt botenbezitters op internet sinds kort de mogelijkheid om online een verzekering te sluiten.

Op de marktplaats www.boten.nl biedt de tussenpersoon de Watersportverzekering van Avéro aan. In zes stappen kan men hier de premie berekenen en een verzekering met voorlopige dekking sluiten. Er is keus uit een verzekering met WA-dekking en beperkt casco tot een uitgebreid pakket waarbij gratis de trailer en volgboot met buitenboordmotor zijn meeverzekerd. Bij beide varianten is de inboedel tot 20% van de dagwaarde gratis meeverzekerd. Eigen gebrek is gedurende tien jaar vanaf de eerste tewaterlating verzekerd, evenals de gevolgschade.
In de eerste maand dat Baneke Gräffner op de botensite polissen aanbood, voerden in totaal vierhonderd bezoekers een premieberekening uit. Hiervan sloten er twaalf daadwerkelijk een polis. Het plan is om begin volgend jaar ook de Scheepshypotheek van Avéro op de botensite aan te gaan bieden. De botensite trekt in het hoogseizoen dagelijks zesduizend bezoekers.

Reageer op dit artikel