nieuws

AXA lanceert 30-jaarsrente met extra provisie

Archief

In navolging van Bouwfonds geeft AXA het intermediair tijdelijk een extra beloning voor het sluiten van een hypotheek met een rentevaste periode van dertig jaar.

AXA zegt met de introductie van een rentevaste periode van dertig jaar meer zekerheid te willen bieden aan klanten.De actie duurt tot 1 januari 2002. “De extra beloning is in één keer verdiend en wordt uitbetaald na afloop van de actie”, aldus AXA. De aanvullende provisie bedraagt 1% van het geleende bedrag.
AXA heeft verder de rentetarieven – behalve voor dertig jaar rentevast – verlaagd, variërend van 0,1 tot 0,2%. Klanten krijgen nog een extra actiekorting van 0,1% wanneer de hypotheek passeert voor het eind van dit jaar. Deze korting geldt niet voor de maandvariabele rente.

Reageer op dit artikel