nieuws

AXA geeft tijdelijk extra aov-provisie

Archief

AXA geeft dubbele provisie bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering als deze wordt gecombineerd met een ziektekostenverzekering.

Bij de actie van AXA wordt met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bedoeld: een aov, een WAO-gatverzekering, een excedentverzekering of een verzuimverzekering. Als de verzekering wordt gesloten in combinatie met een ziektekostenverzekering of in combinatie met een bestaand ziektekostencontract, wordt de provisie voor het arbeidsongeschiktheidsproduct over het eerste jaar verdubbeld. De actie duurt tot het eind van het jaar.
Bij de betreffende mailing aan het intermediair is een cd-rom bijgevoegd waarin de diverse producten van AXA worden uitgelegd. Er blijkt onder meer uit, dat MyContract, het online informatie- en mutatiesysteem voor collectiviteiten – dat nu nog uitsluitend geldt voor pensioen- en ziektekostenproducten – begin januari wordt uitgebreid met arbeidsongeschiktheidsproducten.

Reageer op dit artikel